Wie

Ik ben Adje Hennissen. Graag stel ik mij even aan je voor.

Inspiratie

Sinds mijn jeugd was ik te vinden op de boerderij van mijn opa en oma. De zorg voor de koeien, moestuin en natuur was iets vanzelfsprekends. Mijn ouders hebben die liefde voor de natuur aan mij doorgegeven.

Van 1980 tot 1995 woonde ik in zuid Limburg waarvan 10 jaar in een vakwerkhuis. Die geweldige omgeving heeft mij mede geïnspireerd om een ander vak te kiezen. 

Na 20 jaar op t lab gewerkt te hebben deed de mogelijkheid zich voor in 2001 om een eigen Tuinontwerpburo te beginnen. Daarvoor ben ik in de tussentijd opgeleid in Eindhoven tot vakbekwaam hovenier. Sinds 1995 woon ik in Roermond in een nieuwbouwhuis. Het bosplantsoen van mijn ouders waar ik ben opgegroeid heb ik deels verhuisd naar mijn eigen tuin. De Limburgse haag om ons huis is een oase voor vogels en geeft ons alle privacy die nodig is in een nieuwbouwwijk.

Mijn stijl is terug te zien in al mijn tuinen. Wat dat precies is, weet ik ook niet maar mijn hart ligt nog altijd bij een natuurlijk, groene omgeving.
Vorm en functie zie ik als een geheel, het is net alsof de tuin er altijd is geweest.

De tuin is een oase binnen verstedelijking, geeft rust, groen doet goed.

Ieder jaar bezoek ik Chelsea Flowershow in Londen als member van RHS. Graag bezoek ik de Engelse en Italiaanse tuinen, dit doe ik nu al 23 jaar. Ben fan van de Rich Brothers uit Wales, Cleve West en Diarmuid Gavin, zeer interessante tuinontwerpers. Ook Piet Oudolf en Mien Ruis en de Dutch wave zijn inspiratiebronnen voor mij.

FOTO WIe

Ook interesse in een uniek tuinontwerp?

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik informeer je graag. Het eerste bezoek is altijd vrijblijvend.